Interieur & Design

Het Atelier staat sinds 1996 voor zuiverheid, duurzame materialen, detail en perfecte afwerking. De fabricatie van de projecten gebeurt in eigen atelier, een onmiskenbare waarborg voor vakmanschap en kwaliteit tot in de kleinste details.
Zaakvoerder en oprichter Miguel Vantomme staat garant voor een perfecte aflevering van de inrichting van uw woning. Alle inrichting wordt volledig op maat en tot in de kleinste details afgewerkt naar uw wens. Ook voor het leveren en plaatsen van uw parket of meubilair zoals eettafels of salontafels volledig op maat kunt u steeds beroep doen op onze vakkundigheid, waar de klant naar behoeven materiaal en kleur kan bepalen. Enkel de beste materialen worden voor de realisaties gebruikt, wat zorgt voor kwalitatief en duurzaam gebruik en dus telkens opnieuw voor een tevreden klant. De vlekkeloze en transparante communicatie en interactie met de interieurarchitect staan telkens opnieuw garant voor realisaties die volledig voldoen aan de wens van de klant.
De start van een goede samenwerking begint steeds met een vrijblijvend gesprek, zodat de mogelijkheden en de wensen van het project kunnen worden besproken. Daarop aansluitend kan een plan opgemaakt worden van het project, dit voor een prijs berekend naargelang de complexiteit en omvang van het project.

webdesign: stardekk ×